K-Kino

Kangasalan elokuvateatteri

Liput

Elokuvalippu 11 €
Lastenelokuvat 10 €

Numeroidut paikkaliput myydään ennakkoon verkkokaupasta ja Kangasala-talon lipunmyynnistä.

Ovimyynti alkaa 30 min ennen näytöstä. 

Maksutavat: käteinen, pankkikortti, debit ja credit -kortit (Visa Electron, Maestro, Visa MasterCard), kulttuurisetelit (Smartum kulttuuriseteli, Edenred virikeseteli & TYKY kuntoseteli +), kulttuurikortit (Smartum Saldo, Edenred-kortti, Ticket Virike -kortti), online-maksu (ePassi, Tyky-Online), mobiiliseteli (Eazybreak).

Huomioithan, että kulttuurisetelillä, -kortilla ja online-maksuilla maksettaessa etu on henkilökohtainen ja näin ollen voit ostaa lippuja vain itsellesi. 

Elokuvalipuissa on paikkanumerointi.

Sarjalippu − neljä elokuvaa 38 €

K-Kinon sarjalippuja voi ostaa Kangasala-talon lipunmyynnistä ja K-Kinon ovimyynnistä. Sarjalippuun kuuluu neljä ennakkolippua, jotka vaihdetaan varsinaisiin elokuvalippuihin K-Kinon ovimyynnissä ennen elokuvanäytöstä. Sarjalippu ei käy maksutapana verkkokaupassa. Sarjalipun hinta on 38 €.

Sarjalippu käy kaikkiin K-Kinon näytöksiin. Nyt myytävät sarjaliput ovat voimassa koko loppuvuoden, eli 31.12.2019 saakka.

Sarjalippuja voi ostaa Kangasala-talon lipunmyynnin aukioloaikoina. Kangasala-talon lipunmyynnissä voit maksaa käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla, kulttuuriseteleillä (Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Edenred virikeseteli & TYKY kuntoseteli +) ja online-maksutavoilla (ePassi, Tyky-Online).

 
|
&nsbp;

Tulossa

 
 
Sijainti: K-Kino / Liput /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com